Get Adobe Flash player

Da li Vam se sviđa nova prezentacija Caffe Pizzerie Cosmos?

O nama

   Caffe Pizzeria Cosmos je prvi put otvoren 12.07.1999 godine. Nalazi se u Bijeljini u Račanskoj ulici. 20.07.2005 god. smo pristupili kompletnom renoviranju, a ponovo je otvoren 21.11.2005 god. sa izgledom koji je zadržao do danas i koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

   Nakon rekonstrukcije caffe-a Cosmos i pretvaranja u caffe piceriju, sa elementima italijanskog restorana, arh. Tršić Aleksandar realizovao je nov, moderan, enterijer, atraktivnijih dizajnerskih rješenja, čiji ambijent upućuje na sasvim atipičan lokal.

   Lokal je podjeljen na tri cjeline; zastakljena bašta, nivo starog lokala i nivo suterena sa separeima koji je predviđen za žurke i rođendanske proslaveNedostatak otvorene bašte je nadomješten velikim staklenim zavjesama sa tri strane lokala koje čitavom prostoru daju utisak transparentnosti, a pojetiocima daju utisak sjedenja na ulici.

   Akcenat enterijera je plafon posebnog dizajna sa elementima i efektima kosmosa (grafičkim i svjetlosnim), što predstavlja izvanredno uklapanje sa imenom lokala.

   Svedenosti obrade zidova i čitavog enterijera savremenim građevinskim materijalima, upotpunjena je atraktivno dizajniranim namještajem kao i ostalim efektnim enterijerskim detaljima.

   Kombinacijom svih gore navedenih elemenata, ostvareno je izbalansirano i elegantno rješenje lokala kosmopolitskog sadržaja koji je pogodan za organizovanje koktela i žurki.Pažljivo odabrane fokusne tačke uz znalački izbor savremenih materijala, dizajn namještaja, rasvjetom, koloritom i grafičkim dizajnom, postignut je zaokružen enterijerski koncept savremeno oblikovanog lokala visokog standarda.

   Širok izbor jela  iz italijanske kuhinje, prijatna  atmosfera, ljubazno osoblje garancija su kvalitetne usluge i osiguranje da ćete nas ponovo posjetiti.Osim prijatnih trenutaka koje ćete provesti uz omiljenu hranu, piće i muziku, Caffe Pizzeria Cosmos vam nudi i zabavu uz omiljene igre u suterenu.Ipak, ne možemo  vam putem riječi, u potpunosti, dočarati  sve što nudimo. Za potpun ugođaj, posjetite nas ...